Suport clienti: 0746109232 ;0770481550  Email: contact@floraria-altceva.ro
Produse recente
JERBA SUPORT UMED

JERBA SUPORT UMED

Cod: J 1
 
Recomandam
3 TRANDAFIRI CRIOGENATI PE VAS DE PORTELAN

3 TRANDAFIRI CRIOGENATI PE VAS DE PORTELAN

Cod: TC36
 
Newsletter
 

Termeni si conditii

 

1. Introducere.

Accesarea acestui site, denumit in continuare "catalog", pentru informare, vizitare, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul catalogului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

2. Proprietarul catalogului

Proprietar si administrator al acestui catalog este Persoana Fizica Autorizata Staicu Steluta avand urmatoarele date de identificare :
 • CUI 29373938
 • Nr. Inregistrare la Registrul Comertului: F03/2009/23.11.2011
 • Tel: 0746109232 | 0770481550
 • Staicu Steluta Persoana Fizica Autorizata este si proprietarul domeniului www.floraria-altceva.ro inregistrat la RNC.
 • Tot continutul acestui site (informatii, fotografii, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe, logo-ul si sloganul magazinului) este proprietate a Persoanei Fizice Autorizate Staicu Steluta, a furnizorilor sai si este aparat de legea dreptului de autor. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.

4. Obligatiile catalogului

 • Respectarea confidentialitatii datelor personale introduse de client. Catalogul se obliga sa nu faca publice datele personale ale utilizatorilor inscrisi la newsletter. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al catalogului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu utilizatorul. Personalul care administreaza catalogul nu are acces la editarea datelor clientului.

5. Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a enuntului de la pct.3 si a legislatiei in vigoare, catalogul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • enunturile ambigue, greselile de exprimare etc. (excluzandu-le si asumandu-si-le pe cele datorate transcrierii gresite de catre operatorii catalogului).
 • diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite, care se refera la culoare, nuanta, accesorii si altele.
 • disponibilitatea in stoc a produselor afisate, acestea fiind comercializate in limita stocului.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui catalog sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in catalog datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in catalog.

8. Prevederi legale

Catalogul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman. Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.
Catalogul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti.
 
Recomandam
LUM.BOTEZ TRAND.VENDELA SI PHALEONOPSIS

LUM.BOTEZ TRAND.VENDELA SI PHALEONOPSIS

Cod: LB38
 
Recomandam
LUMANARE BOTEZ TRANDAFIRI ALBI, TROSS ROZ SI GIPSOFILA

LUMANARE BOTEZ TRANDAFIRI ALBI, TROSS ROZ SI GIPSOFILA

Cod: LB 8
 
Recomandam
Aranjament pe vaza portelan

Aranjament pe vaza portelan

Cod: AOS 11
 
Facebook